Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Samsun'da alışveriş merkezinde intihar girişimi

Olay bugün Canik İlçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Bekar ve işsiz olduğu belirtilen Hakan B., alışveriş merkezinin en üst katındaki kafeteryaya gidip, sandalye yardımıyla cam korkuluğu aşıp balkon kısmına geçerek intihar girişiminde bulundu. Olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alırken Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise hava yastığı açtı.

Polis Hakan B.'nin yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Hakan B. eyleminden vazgeçti. Borçlarını ödeyemediği için çatıya çıktığını belirten Hakan Sultanbet B., daha sonra Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.