Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Samsun'da can dostlar için bir ilk
banner852

Samsun'da ilk kez sokak hayvanları için bir festival düzenleniyor. İki gün sürecek ve bir çok etkinliğin yapılacağı Samsun PetFest 2021 1. Evcil Hayvan ve Doğa Festivali'nde elde edilen gelir, sokak hayvanlarına mama ve kulübe olarak bağışlanacak. 2 Ekim Cumartesi günü Çakırlar Korosu'nda gerçekleşecek festivalde uzman veteriner hekimler yer alacak. Öğretim görevlileri ve avukatlarla; evcil hayvanlarla ilgili önemli konularda söyleşiler yapılacak. DJ gösterisi ve müzik dinletisi yer alacak. Kedi ve köpekler için kostüm yarışması ve ödüller verilecek. Festivalde ayrıca Güliz Ayla konseri de yer alacak.

'HEP BERABER SAĞLAYACAĞIZ'
Samsun ve ilçelerinde sokak hayvanlarına yaptığı desteklerle dikkat çeken Canik Doğa Sporları Derneği, sokak hayvanları için tüm hayvanseverleri festivalde buluşmaya davet etti. Festivalin 2 Ekim Cumartesi günü Atakum Çakırlar Korosu'nda başlayacağına dikkat çeken Karaahmet, “Amacımız can iyileştirmek. Ama bu elbirliği ile olur. Bir söz var, bir yerde temiz ve tok hayvanlar varsa, oranın vicdanlı insanlara sahip olduğunu gösterir. Biz bunu hep beraber sağlayacağız. Biz artık aç kedi, köpek görmek istemiyoruz. Herkes kapısının önüne bir tas su, bir tas yiyecek koysun. Böyle olursa demek ki biz çok yürekli insanlara ulaşmışız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876