Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Samsun'da fidanlar toprakla buluştu

11 Kasım 'Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında Samsun’da protokolün de katılımıyla binlerce fidan toprakla buluşturuldu. Vali Vekili Şevket Cinbir ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrencilerle birlikte düzenlenen dikilen fidanlara can suyu verildi. Samsun'da yılsonuna kadar 771 bin fidanın toprakla buluşturulması hedefleniyor.

Programda konuşan Vali Vekili Şevket Cinbir, “Türkiye’nin dört bir yanında her yıl milyonlarca fidan toprakla buluşturuluyor. Bu yıl da yaşadığımız orman yangınlarıyla kaybettiğimiz zenginlikleri yeniden kazanmak için 84 milyon vatandaşımızın her biri için 3 ağaç fidanı olmak üzere toplam 252 milyon fidanı toprakla buluşturma hedefi ortaya konuldu. Bunu gerçekleştirmeye yönelik çalışmalarımız Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde milletimizin desteği ile devam ediyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk ise düzenlenen organizasyonlarla milyonlarca fidanın ve ağacın toprakla buluştuğunu ifade etti. Soğuk, “Kıyametin kopacağını bilseniz, elinizde fidan varsa, dikiniz’ diyen anlayıştan geliyoruz. Bu çerçevede biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Samsun'u daha yaşanabilir, daha yeşil, daha güzel bir şehir haline getirmek için gayretle çalışıyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFidan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.