Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

Samsun'da kar mesaisi devam ediyor
banner852

Kapalı yol bulunmayan kentte tuzlama çalışmaları sürüyor. Sağlık çalışanlarının ulaşımının sağlanması durumunda da acil durum ekipleri anında müdahalede bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, kar yağışının ulaşımda aksamaya yol açmaması için 17 ilçede başlattığı seferberliği kesintisiz sürdürüyor. Toplam 140 araç ve 230 kişilik ekip oluşturan Büyükşehir Belediyesi, yol açma faaliyetleri için 7/24 çalışıyor.

GECE GÜNDÜZ KAR MESAİSİ

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü yüksek kesimlerde dondurucu soğuğa rağmen özveriyle çalışan ekipler, gün boyunca yolların kapanmaması için mesaisini sürdürüyor. Kentte bugün itibariyle kapanan mahalle yolu kalmadı. Şu anda sadece Alaçam ilçesinde karla mücadelesini sürdüren ekipler, yollardaki don ve buzlanma riskine karşı tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sağlık çalışanlarının, ambulansın ulaşımı konusunda da zorluk yaşanan bölgede acil müdahale ekipleri yolları hemen açtı.

KARLA MÜCADELEDE DE ÖRNEĞİZ

Kent merkezi ve ilçelerde şu ana kadar olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hem merkezlerimizde hem de kırsalımızda hazırlıklarımızı yapmıştık. Kar yağar yağmaz da arkadaşlarımız harekete geçti. Kapanan yollar ulaşıma açıldı. Sorun olan yerlere de çok hızlı bir şekilde müdahalemizi yapıyoruz. Ulaşımda herhangi bir sorunun yaşanmaması için ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında vatandaşlarımıza hizmet veriyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876