Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Samsun'da Kavak ve Havza yolları sıkıntılı

Yoğun kar yağışının görüldüğü ilimizde Havza ve Kavak ilçelerimiz de yolların durumu ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Karayolları 7.Bölge Müdürü Rıfat Silov'dan karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, vatandaşlarımıza dikkatli olmaları ve kış lastiği/zinciri bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları çağrısında bulundu.

Yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede yolların açık tutulması ve hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için kar temizleme, solüsyon ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Samsun Valisi, ekiplerimizin gayretleriyle Samsun-Havza ve Havza-Samsun istikametlerinde trafiğin açık olduğunu ifade etti.

Kış lastiği ve zincir bulunmayan araçların hem yolu kapatarak karla mücadele çalışmalarını oldukça zorlaştırdığını hem de diğer sürücülerin mağduriyetine sebep olduğunu belirterek, bu durumdaki vatandaşlarımıza muhtemel olumsuzlukları göz önünde bulundurarak trafiğe çıkmamaları çağrısında bulunan Samsun Valisi, çalışmalarını 7/24 özveriyle sürdüren ekiplerimize de teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHavzaKavak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.