Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Samsun'da öğrencilere LGS ile TYT kitabı desteği
banner852

Her yaştan öğrenciye kültürel, sosyal, sportif ve eğitim alanlarında yapmış olduğu çalışmalarla destek olan, hayata hazırlayan Bafra Belediyesi, son olarak Liseye Geçiş Sınavı’na hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerine hediye ettiği deneme kitaplarıyla takdir topladı.

Geçtiğimiz yıl Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 1660 öğrenciye LGS, 1600 öğrenciye TYT deneme kitabı hediye edildi. Bu yıl ise 1700 öğrenciye TYT deneme kitabı, 1800 öğrenciye LGS deneme kitabı dağıtımı yapılarak sınava hazırlanan öğrencilerle buluşturuldu.

Deneme kitabı dağıtımı yapılan her okulda her genç ile ayrı ayrı muhabbet eden, hedeflerini soran, isteklerine kulak veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, öğrencilere moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaları gerektiğini söyleyerek “Her biriniz bizlerin incisi, geleceğin en iyi meslek erbapları olacaksınız. Sınavlar hayatınızın sadece dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktaları ise geleceğimizin mihenk taşlarındandır. Sizler gözlerinizdeki bu ışık sayesinde her kapıyı açacak, başarıyı da emin adımlarla kucaklayacaksınız.” dedi.

Zorlu sınav süreçlerinde öğrencilere her fırsatta desteğini ifade eden Başkan Hamit Kılıç, “Evlatlarımız geleceğimizin aydınlık yüzleri, yarınlarımızın da teminatıdır. İlçemizde her kesimi önemsiyor, gençlerimizi, sınav sürecine hazırlanan evlatlarımızı daha çok önemsiyoruz. Kültürel, sosyal, sportif ihtiyaç duyulan her alanda tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Yarınlarını inşa eden bütün öğrencilerimize sınav süreçlerine destek olmak amacıyla yeni nesil sorularla işlenmiş, tamamı video çözümlü, zorluk dereceli ve beceri odaklı deneme kitaplarımızı hediye ettik. Mutlu yarınları başarıyla kucaklamaları için destek bizden, başarı evlatlarımızdan. Her birinin yolu aydınlık olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876