Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Samsun'da satranç turnuvası
banner852

2022 yılı içerisinde katılım oranı ve renkli müsabakaları ile ülke genelinde adından söz ettiren Bafra Belediyesi, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Satranç Turnuvası ile ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Bafra Belediyesi ev sahipliğinde; Türkiye Satranç Federasyonu’nun koordinasyonunda, Samsun Satranç İl Temsilciliği ve Bafra Satranç İlçe Temsilciliği desteği ile yapılacak Satranç Turnuvası'nın başvuruları devam ediyor.

7 Haziran 2023Çarşamba günü saat 20.00’de sona erecek başvurular daha önceki turnuvalarda olduğu gibi www.samsun.tsf.org.tr adresine yapılıyor.

Satranç Turnuvası1.Kategoride 8 Yaş ve altı,2.Kategoride 10Yaş ve altı,3.Kategoride 14 Yaş ve altı,4.Kategoride profesyonel-A Açık kategori ve 5.Kategoride iseprofesyonel-B Açık kategori olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilecek.

Bafra Belediyesi 4.Satranç Turnuvası’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda katılımın yüksek olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876