Öne Çıkanlar Doluluk oranı Fide dağıtımı
banner798

Samsun'da Sel felaketi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gece etkili olan sağanak yağışta, su baskını yaşandı.

Çarşamba mahallelerinde Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan , Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye ekipleri bölgede incelemelerde bulundu.Sabahın ilk saatlerinden beri etkili olan yağışlar evlerin ve işyerlerinin hasar görmesine sebep oldu.

Belediye ekipleri ve iş makineleri su baskını yaşanan yerlere müdahale ederek olası daha büyük felaketin önüne geçmek için var gücü ile çalıştı.AFAD il müdürlüğümüz ve belediyemiz tarafından hasar tespit çalışmaları devam etmektedir. 

Ayrıca, fındık toplamak için bölgeye gelen mevsimlim tarım işçilerinin Yeşil Irmak kenarında kurduğu çadırları su bastı.

Yağış nedeniyle, Şanlıurfa'dan gelen işçilerin, çadırdaki yaşam ve gıda malzemeleri, suya gömüldüğü ve her şeylerinin su altında kaldığı gelen bilgiler  arasında

İşte Bölge'den gelen fotoğraflar...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.