Öne Çıkanlar demet akalın dünya
banner798

Samsun'da Sola Türk nefesleri kesti

19 MAYIS ETKİNLİKLERİ DOYASIYA KUTLANDI

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşının mesalesi olaran yandığı Samsun'da kutlamalar çoşkuyla izlendi.

Milli Mücadele'yi başlatmak tarihler 19 Mayıs 1919'da Samsun'a Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104'üncü yılında şehirde değişik etkinliklerle kutlandı.

Türkiye'nin her yerinde kutlanan 19 Mayıs etkinlikleri Samsun'da bir başka kutlandı.

Büyükten küçüğe, her yaştan vatandaşlar bu gün adeta yollara akın etti.

Gösteri uçuşları sırasında, zaman zaman yakın uçan uşuş ekipleri yürekleri ağza getirdi.

SAMSUN'DA GÖKLERDE SOLA TÜRK VARDI

Kurtuluş Savaşının yıl dönümünde dünyaca tanınan akrobasi hareketleri ile ünlenen SolaTürk, Samsun göklerinde uçuşlar yaptı.

Gösterileri pür dikkat izleyen vatandaşlar, her anını kayıt etti, büyük çoşkuyla karılanan gösterilerde SOLA TÜRK'ün her geçişinde alkışlar yapıldı.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever ile çok sayıda vatandaş izledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSola Türk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.