Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Samsun'da taksi ihalesi açıldı
banner852

Büyükşehir Belediyesi, Atakum İlçesi'nde Taksi Plakası ve Taksi Durak Yeri İhaleleri'ne çıkıldığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Atakent Taksi Durağında 2 Adet Taksi Plakası ve 2 Adet Taksi Durak Yeri, Yeni Mahalle Taksi Durağında 2 Adet Taksi Plakası ve 2 Adet Taksi Durak Yeri, İstiklal Taksi Durağında 2 Adet Taksi Plakası ve 2 Adet Taksi Durak Yeri, Mimar Sinan Taksi Durağında 5 Adet Taksi Durak Yeri için ihaleler gerçekleştirilecek.

Açıklamada, ihaleye katılacak olan istekli ile ilgili, "En az 1 yıldır Samsun ilinde ikamet ediyor olmak, ihaleyi kazanması durumunda ilgili meslek odasına kayıtlı olmayı taahhüt etmesi, isteklinin ihaleyi kazanması durumunda ‘Ticari Araç Tahsis Belgesi’ almayı taahhüt etmesi gerekmektedir" şartlarının yer aldığı belirtildi.

TİCARİ TAHSİS BELGESİ NASIL ALINIR?

Açıklamada ayrıca, ihale şartlarıyla ilgili detaylı şu bilgiler yer aldı:

“Ticari Tahsis Belgesi Alma şartları, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne başvurarak ilgili SGK Müdürlüğünden ve Vergi Dairesinden kaydı olmadığını ibraz etmek. Emekli isteklilerimizde sadece vergi kaydı olmadığının ibrazı istenir. İsteklilerin B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Tahsis Belgesi almak için başvurduğu gün itibariyle 66 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi Samsun Büyükşehir Belediyesi WEB Sayfası İlanlar Bölümü’nde yer almaktadır. Başvurular Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapılmaktadır.”

İHALELER 12 MAYIS 2022 PERŞEMBE GÜNÜ

‘Ticari Taksi Plaka ve Ticari Taksi Durak Yeri ihaleleri, 12 Mayıs 2022 Perşembe günü Saat:14.30’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
SamsunIhaleTaksiAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876