Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Samsun'da yetenek taraması

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesinin Samsun etabı devam ediyor.

Çocukların spor branşına yönlendirilmesi için hayata geçirilen projede çocuklar, boy, kilo, kulaç uzunluğu, oturma yüksekliği istasyonlarında taramaya tabi tutuluyor.

İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılan test ve ölçümlerle taranma sürüyor.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar spor salonunda antrenör ve öğrencileri ziyaret etti.

Alanda kurulu boy, kilo, kulaç uzunluğu, oturma yüksekliği, denge ve reaksiyon istasyonlarında detaylı incelemelerde bulanan İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, çocuklara başarılar diledi.

Yapılan ziyarete Sportif Değerlendirme ve Antrenör Takip Birimi Şube Müdürü Zeynep Elbir ile İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.