Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Samsun'dan antalyaya destek
banner852

Sabah saatlerinde 2 arazöz kamyonla yola çıkan ekipler, yangın söndürme çalışmalarına katılacak. Başkan Mustafa Demir, “Tüm desteklerimizle onların yanındayız. Yaralarımızı hep beraber saracağız” dedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hızla ilerleyerek yerleşim yerlerini de etkileyen orman yangınının söndürülmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti.

Yangının kontrol altına alınabilmesi için havadan ve karadan müdahale çalışmaları devam ederken, şehirlerden bölgeye takviye ekip ve araçlar sevk edilmeye devam ediyor. Su tankeri ihtiyacı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi, iki arazöz kamyonu Manavgat’a gönderdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki ekipler, yangın bölgesine ulaşmak için bu sabah saat 06.00’da yola çıktı. Mümkün olan en kısa sürede ilçeye ulaşacak ekipler, yangınla mücadele çalışmalarına katılacak.

Yaşanan orman yangınlarıyla ilgili üzüntüsünü dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Yaralanan ve dumandan etkilenerek tedavi altına alınanlara da acil şifalar temenni ediyorum. Orman yangınları, hem can ve mal kaybına neden oldu hem de oksijen kaynaklarımızı kül etti. Ormanlarımız milli servetimiz, yaşam kaynaklarımızdır. Yangının hızla söndürülebilmesi için Samsun ve hemşehrilerimiz adına destek araçlarımız yola çıktı. Tüm desteklerimizle onların yanındayız. Yaralarımızı hep beraber saracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876