Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Samsun'dan Yangın Bölgesine Anlamlı Destek
banner852

Hiç vakit kaybetmeyen Başkan Aksu, aldığı parayı yardım kampanyası için açılan hesaba yatırdı

Çarşamba'nın Karabahçe Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Murat Mönün, örnek ve duyarlı bir davranış sergiledi. Yangın ve sel felaketlerinde yaraları sarmak için başlatılan yardım kampanyasına katılarak destek olan Murat Mönün, büyükbaş bir hayvanının bedelini yangından etkilenen bölgelerde mağdur olan vatandaşlara gönderme kararı aldı. 
Mönün, vatandaşlara ulaştırılmak üzere yaptığı bağışı ziyaret ettiği AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'ya verdi. Başkan Aksu ise bağışı Antalya Valiliği tarafından açılan hesaba yatırırken duyarlı davranışından dolayı Murat Mönün'e teşekkür etti. 

DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Devletinin ve milletinin her zaman yanında olduğunu belirten Murat Mönün, "Kenetlenme, birlik olma ve yardımlaşma vakti. Orada mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak istedim ve böyle bir davranışta bulundum. Allah göstermesin aynı durum yarın bizim başımıza da gelebilir. İnsani bir görevde bulunarak destek olmak istedim. İmkanı olan tüm vatandaşlarımıza da destek olmaları yönünde çağrıda bulunuyorum" diye konuştu. 

YARDIMLAŞMAMIZIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise yangın ve sel felaketleri nedeniyle zor günlerden geçilen bu dönemde millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu çok yoğun yaşadıklarını söyledi. Hayvancılıkla uğraşan Murat Mönün'e kampanyaya bağışta bulunup destek olmasından dolayı teşekkür eden Başkan Aksu, "Devletimiz o bölgelerde yaraları sarmak için çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin karşılanması için devletimiz tarafından adımlar atılmaya başlandı ve hızlıca çalışmalar devam ediyor. Bunun yanında o bölgelerdeki vatandaşlarımıza destek olmak isteyenler için yardım kampanyası başlatıldı. Çarşamba ilçemizde yaşayan Murat kardeşimiz de bir büyükbaş hayvan bedelini o bölgelerde mağduriyet yaşayan insanlarımıza göndermek istediğini söyleyerek bize ulaştı.Bu anlamlı davranışından dolayı tebrik ediyorum" dedi. 

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ 

Başkan Aksu, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dilekleri iletirken, "Devletimiz tüm imkanlarıyla afet bölgesinde.Samsun'dan da ekipler bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Büyükşehir belediyemiz tüm ekipleriyle orada. İlçe belediyelerimizde her türlü desteği sağlıyorlar" ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876