Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Samsun Emniyet Müdürü muhabirleri unutmadı
Yavuz, makamında, Anadolu Ajansı muhabiri Recep Bilek, Demirören Haber Ajansı muhabiri Tayfur Kara, İhlas Haber Ajansı muhabiri Muammer Ay, Haber gazetesi muhabiri Bayram Ok ve Samsun gazetesi muhabiri Hakan Akgün'ü misafir etti.

Muhabirlerle pasta kesen Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Basın mensuplarının olaylara doğru, ilkeli, meslek etiğini her şeyin üstünde tutarak özel hayata ve kişilik haklarına saygıyla bakması gerektiğini belirten Yavuz, "Olayları objektif görev anlayışıyla değerlendiren, halkın gözü kulağı ve sesi olarak aktaran basın, ülke ve dünya gerçeklerini kamuoyuyla buluşturan, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayarak toplumu düşünmeye, araştırmaya, doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirerek bilgilenmesine ve bilinçlenmesine önemli katkı sunmaktadır." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Emniyet Müdürü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.