Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Değişti!
banner852

Milli Eğitim Bakanlığına Mahmut Özer'in atanmasının ardından il müdürlerindeki görev değişiklikleri devam ediyor.

Hatay, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir, Kahramanmaraş Kayseri, Ağrı, Sivas, Sakarya il müdürleri değişiminin ardından Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen görevden alınarak Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Samsun'a atandı.

Murat Yiğit Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın önceki görevden yaptığı ilden Samsun’a gelmiş oldu.

MURAT YİĞİT KİMDİR?

1975 yılında Samsun Çarşamba Ayvacık´ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çarşamba´da, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

1997 yılında tarih öğretmeni olarak atandığı Vezirköprü Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi´nde 4 yıl öğretmenlik, 4 yıl müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerini yürüttü. 2006 yılında Ağrı iline eğitim müfettiş yardımcısı, 2009 yılında eğitim müfettişi olarak atandı.

2009-2010 döneminde Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü´nde (TODAİE) Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Yüksek Lisans çalışması olarak “İlk Türk Devletlerinde Kağanlığın Ortaya Çıkışı Bağlamında Yönetimin Kökeni” konulu çalışmayı gerçekleştirdi.

22.03.2011 tarihinde Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı olarak atandı. 8 Ağustos 2012 tarihinden, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

1 Haziran 2016 tarihinden itibaren Düzce İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yiğit, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876