Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Samsun MHP il Başkanı Sert konuştu
banner852

Ziyareti kapsamında SKM'deki Kavaklılara hitap eden Karapıçak Millet İttifakı adaylarına zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Ziyarete MHP kadın Kolları teşkilatı, il başkan yardımcıları ve çok sayıda Kavaklı vatandaşın yanı sıra ayrıca Cumhur İttifakı Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu'da katıldı.

Kalabalığa seslenen MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "15 Temmuz hain darbe girişiminde çöp kamyonlarını tankların önüne çeken belediyeler Cumhur İttifakına ait olan belediyelerdi. Onun için yerel yönetimler çok önemli 31 Mart mahalli idareler seçimi sadece bir yerel seçim olarak görülmemelidir. 24 Haziran seçiminin garantisidir. Şer odakları 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı başarısız olsun diye pusuya yatmış beklemekteler 24 Haziran seçimlerinin zaferiyle de sistemin hazırlık ve oluşum aşaması tamamlanmış ve uygulama dönemine geçilmiştir. Şer odakları hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkemiz için beka sorununu teşkil etmekte. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in belirttiği gibi beka meselesinin söz konusu olduğu yerde biz 3-5 belediye fazla aldık veya az aldık mantığıyla değil ‘önce ülkem ve milletim’ düsturuyla sistemi inşa eden ‘Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı’nın zaferine odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Karapıçak, kendilerini her partinin adayı olarak gösteren belediye başkan adaylarına yüklenerek “Şimdi Sahaya çıkmışlar Kavak’ta ben AK Parti’nin, MHP’nin herkesin adayıyım diyormuş. Hadi oradan. Sen benim adayım olsaydın partinde dururdun. Terbiye ve edebinle yerinde otururdun. Sen bizim değil PKK’nın desteklediği partinin adayısın. Cumhur ittifakının adayları açıklanana kadar ölümüne Ülkücü olup ölümüne ben omurgalı adamın diyenler kendilerine ilçeler verilmeyince firar ettiler. Asker kacağı oldular. Bunlara ben mektep ve yoklama kaçağı diyorum. Bunlardan bir tane İlkadım’da, bir tane Canik’te, bir tane de Kavak’ta numunelik olaraktan var. Arkadaş AK Parti’nin, MHP’nin herkesin adayıyım diyormuş. Hadi oradan kimin adayısın sen? Sen benim adayım olsaydın partinde dururdun terbiye ve edebinle yerinde otururdun. Kendime bir tane koltuk yaratacağım üzerinde oturacağım diye gittin. Beş benzemezlerin partisine geçtin. Malum partinin İl Başkanı çıkmış açıklama yapıyor. ‘Biz nerede MHP’li AK Parti’nin oluşturduğu bir birlik varsa karşısındakine oy vereceğiz.’ Nerede? Türkiye’nin her yerinde. Nasıl olacakmış? Kürdistan’da biz kazanacağız diyor Batı’da da AK Parti ve MHP faşizmini yeneceğiz ‘diyor. Bu nasıl ifade Kavaklı hemşehrilerim. Siz hiç Kürdistan diye bir coğrafya harita gördünüz mü?  Bu adam kızıl sakallı niye böyle diyor? Ben buradan sesleniyorum bizim Cumhuriyet Savcıları neredesiniz? Türkiye’ye Kürdistan diyor. Siz bunu elini kolunu bağlayıp hapse atmıyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayıp, buranın ekmeğini yiyip ondan sonra da burayı bölmeye kalkmak yok. Bizde öyle bölünecek toprakta yok. Bizde öyle millette yok. Şimdi Biri Canik’te biri İlkadım’da biri Kavak’ta kalkmış biz her partinin adayıyız diyor. Sen benim adayım değilsin. Sen zillet ittifakının adayısın. Bir koltuğa oturayım bu ülke ne olursa olsun mantığı ile hareket edenleri lanetliyorum. İttifakın adayı  Kavak’ta Sarıcaoğlu, Büyükşehir’de ise Mustafa Demir’dir.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876