Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz TBMM’ de

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemizin istikrar ve güven ortamı içerisinde geleceğe emin adımlarla ilerlemesi, sorunlarını kısa sürede çözmesi için her türlü adım atılıyor." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) konuklarını ağırladı.
Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy, Terme Sancaklı Muhtarımız Haydar Aydın ve beraberindeki heyet Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ı mecliste ziyaret etti. 15 Temmuz darbe girişiminde Gazi Meclisi'ne saldırı izlerinin bulunduğu bölümler gezilerek, o hain saldırının vahameti  yeniden görüldü, açılan 15 Temmuz sergisi gezildi.
Daha sonra Yılmaz ve beraberindekiler Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ı makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu. Birlik Başkanı Oy ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, "Gazi Meclisimizin 15 Temmuz hain darbe girişiminde uğradığı saldırının izlerini ve açılan 15 Temmuz Sergisi'ni konuklarımızla birlikte gezdik. Rabbim her türlü hain girişime fırsat vermesin, ülkemizi milletimizi korusun. Kara bir leke olan o gün onlarca şehit verdik ve binlerce yaralımız oldu. Tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyoruz." diye konuştu.

"SORUNLAR KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK"

"Ülkemizin tökezlemesini, güçlenmesini istemeyenlere asla fırsat verilmeyecektir" diyen Yılmaz, "Türkiye şuan önemli bir süreçten geçmektedir. Yaşanan sıkıntıların giderilmesi, yeni bir yükseliş sürecine girilmesi için hükümetimiz tüm gerekli önlemleri alıyor ve yeni atılımları tek tek hayata geçiriyor. AK Parti halkımızdan aldığı güçle ülkemizde bir çok başarılar sergilemiş partidir. Kronikleşmiş, çözülemeyecek denen sorunların hepsini çözmüş, ülkemizde büyük bir refah ve kalkınma dönemini başlatmıştır. Yine bunu başaracak da AK Parti'dir. Dikkat ederseniz, bir çok yeni düzenleme, önlemler, değişimler tek tek hayata geçiriliyor ve uygulanıyor. Ülkemizin istikrar ve güven ortamı içerisinde geleceğe emin adımlarla ilerlemesi, sorunlarını kısa sürede çözmesi için her türlü adım atılıyor. Şu dönemde el ele vererek çok çalışmamız ve kenetlenmemiz gerekiyor. Her şeyi bir kenara bırakarak kucaklaşmamız şart." şeklinde konuştu.


Yılmaz, Türkiye'ye çelme takmak, rant kapılarını açmak isteyen, ülkenin refahını değil hırslarını düşünenlerle, iç ve dış mihraklarla işbirliği yapanlara büyük Türk Milletinin asla fırsat vermeyeceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.