Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Samsun Sağlık İl Müdürü Güney'den kınama
banner852

Güney, yayımladığı kınama mesajında konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını ifade etti.

Mesajında Güney, şunları kaydetti:

"Bayramın 3. günü saat 17:45 sularında Salıpazarı Devlet Hastanesi acil servisine giriş yapan hastanın, müşahede alanına alınışı sırasında, iki yakınıyla birlikte bir hemşiremiz darp edilmiş, diğer hemşire arkadaşımıza fiziki müdahalede bulunulmuştur. Darp nedeniyle hemşiremiz istirahat raporu verilmiştir. Olaya dair beyaz kod kayıtları tutulmuş, gerekli hukuki süreç başlatılmıştır. Görevi başında meslektaşımızın darp edilerek şiddete maruz kalması hepimizi derinden üzmüştür.

Sağlık hizmeti veren sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi fedakarca yerine getirmektedirler. Özverili sağlık çalışanları olarak sağlık hizmetlerini halkımızın tamamına din, dil, ırk ayrımı yapmadan sunuyoruz. Fakat böylesine kutsal bir görevi yerine getiren, şifa veren ellere karşı yapılan her türlü şiddet asla kabul edilebilir değildir. Adli makamlara intikal eden tüm durumları yakından takip ettiğimizin bilinmesini isteriz. Şiddete maruz kalmış olan sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sağlık çalışanlarına yapılan her türlü şiddeti kınıyoruz."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876