Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Samsun Şehidini uğurladı
banner852

Kuzey Irak'ta icra edilmekte olan Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında yürütülen arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural'ın 09.08.2020 Pazar günü Vezirköprü ilçesi Çekalan Mahallesi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ardından  son yolculuğuna uğurladı.


Şehidimizin naaşı, öğle namazını müteakip İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Çekalan Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

Şehidimizin cenaze törenine Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Bedri Yaşar, Yusuf Ziya Yılmaz, Kemal Zeybek, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Sabahattin Türker, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İbrahim Güven, İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876