Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

SAMSUN, SIRALAMADA YOK

Toplam 30 büyükşehirde ve 15 bin kişinin bilgisayar alt yapısı ile desteklenen telefon görüşmeleriyle katıldığı ve en başarılı belediye başkanlarının belirlendiği anket sonucunu değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, " ORC araştırma şirketi, son üç yılın en başarılı Belediye başkanlarını belirlemiş. Görünen o ki, bunun için ciddi bir çalışma yapmışlar. En başarılı Belediyeler sıralamasında Ankara var, Antalya var, Eskişehir var, İzmir var ama Samsun yok. Samsun'da 17 ilçenin 16'sını AKP'li Belediye Başkanları yönetiyor. Biri bari ucundan listeye girebilse tesellimiz olurdu. Bölgede Ordu Büyükşehir Belediyesi sıralamaya girebilmiş. Kendilerini kutluyorum. " dedi.

Samsun'un liste dışı kalmasının sebebinin, Samsun ve ilçelerini idare eden yöneticiler tarafından ciddiyetle araştırılması gerektiğini dile getiren Tufan Akcagöz, "Belediye, halkın birebir hizmet beklediği mahalli birimdir. Belediye başkanının asli görevi siyaset değil, hizmet yapmaktır. Samsun'un, Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere diğerleri de dahil, hizmetten çok siyaset peşindeler. Bu doğru değil. Samsun'da, geceleri kalkıp boyasız evleri darmadağın edesim geliyor diyen bir Büyükşehir Belediye başkanı var. Akıl alır gibi değil. Bu halinizle hangi anket sonucunda sıralamaya girebilirsiniz? Denizine foseptik akan, vatandaşın neredeyse elini açıp yalvarırcasına SASKİ'den yardım dinlendiği bir Samsun'dan bahsediyoruz. Araştırmaya göre Eskişehir ve Bornova Belediyesi de güzel bir sıralama yakalamış. CHP'li belediyeleri ilk onda görmek gurur veriyor. Yılmaz Büyükerşen ismini marka yapan da işte bu başarılı belediyecilik. Yürekten kutluyorum. Bir Samsunlu olarak, Samsun Büyükşehir başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlarına, neden başarılı görülmediklerini enine boyuna düşünmelerini salık veriyorum. " diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunSıralamaAnket
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.