Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Samsun Tabip Odasından Açıklama
banner852

BASINA VE KAMUOYUNA;

Sağlıkta şiddet sadece hekime yönelmiyor. Birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız da şiddetten zarar görüyor. Özellikle şehrimizin, güzel Samsun’un sağlıkçıya yönelik şiddetle anılıyor olması hepimizi üzmekte ve sağlık emekçilerini kaygıya sevk etmektedir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahi servisinde hastabakıcı olarak çalışan mesai arkadaşımızın hasta yakınları tarafından darp edilmiş olmasından büyük üzüntü duyduk.

Her ne kadar pandemi sürecinde meclisten geçen “Sağlıkta Şiddet Yasası”nı bir kazanım olarak görsek de , TTB ve Samsun Tabip Odası’nın beklentisine cevap verecek nitelikte değil maalesef. Mesai arkadaşımızın uğradığı saldırı sebebiyle hem bu konuyu hatırlatmak hem de arkadaşımıza Samsun tabip odası olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.

Samsun Tabip Odası , sağlık çalışanlarına yönelik her şiddete karşı durma ve faillerinin cezalandırılması için takipçi olma kararlılığındadır.

Dr. Funda FURTUN

Samsun Tabip Odası Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Samsun Tabip Odası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876