Öne Çıkanlar Midye samsunda kaza
banner867

Samsun'un ünlü isimleri İstanbul'da buluştu
banner852

KAYA AŞÇI:BİZ HİZMET 
ETMEK İÇİN BURADAYIZ

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu İstanbul bir araya geldi. Galaya Samsunlu bir çok ünlü isim akın etti.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Samsun'un ünlü isimleri Genel Başkanlığını Kaya Aşçı'nın yaptığı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen gala gecesinde biraraya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Hem Samsun'dan hem de Türkiye'nin bir çok ilinden gelen birbirinden önemli isimlerin katıldığı gecede önemli mesajlar verildi. Genel Başkan Kaya Aşçı yaptığı açılış konuşmasında: "Samsun sevdamız hiç bitmeyecek. Samsunlu olmanın ayrıcalığını bu gecede bir kez daha gördüm. Bu gururu bana yaşattığınız için hepinize ayrı ayr teşekkür ediyorum. Biz şehrimize hizmet etmek için buradayız' dedi.

NELER SÖYLEDİLER
Geceye katılan Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tanrıverdi, Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kaya Aşçı, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve daha bir çok ünlü isim gecede kısa bir konuşma yaptılar.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı Kaya Aşçı, gala gecesine katılan tüm misafirlerle tek tek ilgilenirken, geceye katılan tüm konuklara program sonrası teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876