Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Samsun valisi karne törenine katıldı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminin sona ermesi dolayısıyla Vezirköprü Mehmet Paşa İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilere iyi tatiller diledi.

Çocuklarımızı hem milli ve manevi değerlere uygun hem de teknolojiye hâkim; bilime yön veren nesiller olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Sayın Valimiz, “Siz kıymetli öğrencilerimiz, bizim en büyük beşeri sermayemiz ve geleceğimizsiniz. Sizlere, tatilinizi kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunarak geçirmenizi, her fırsatta bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum.

Çünkü kitap, dil becerilerinizi geliştirirken bilişsel, duygusal, ruhsal ve ahlaki açıdan gelişmenizi sağlayacak en önemli araçtır. Bizler de, sizlerin en iyi eğitimi almanız ve ilimizin eğitimdeki başarısının daha da artması için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceğiz. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın, önceki yıllardan daha verimli geçirilmesi temennisiyle, siz yavrularımız başta olmak üzere öğretmenlerimiz, eğitim camiamız, velilerimiz, ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunValiZülkif Dağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.