Öne Çıkanlar yağ bezesi cerattepe
banner797

Samsun’da genel yetki’nin adı bem-bir-sen!

Konuyla alakalı olarak BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli şu görüşlere yere verdi;

“Yetkili Sendika olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Aldığımız emaneti doğru yoldan şaşmadan, insanlara iftira atmadan herkesi ayrım gözetmeksizin kucaklayarak birçok Zorlu süreçlerden geçerek geldiğimiz bu günlerde başta gücümüze güç katan değerli üyelerimize, Bizden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Levent Uslu ve Yönetim Kuruluna, Şube Yönetim Kurulumuza, Denetim Kurulumuza, Disiplin Kurulumuza, İlçe Temsilcilerimize ve İşyeri Temsilcilerimize, Kadın Kolları ve Engelli komisyonumuza teşekkürü bir borç bilirim.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Belediye ve Özel İdare Çalışanlarının huzuru ve refahı için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışarak sendikacılığın hakkını vereceğimizi belirtir, yeni dönemin Genel Merkezimize Tüm Şube ve İl Başkanlıklarımıza hayırlara vesile olmasını diler saygı ve sevgilerimi sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.