Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Samsun`da hırsızlık şüphesi

Samsun İli Çarşamba ve Tekkeköy İlçelerinde,  Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde;

1. Çarşamba İlçesi Kestanepınar Mahallesinde 04 Mayıs 2020 tarihinde bir şahsa ait evden 1 adet Çim Biçme Makinesi ve 1 adet Hızar Motorunun çalınması olayı ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs 05 Mayıs 2020 tarihinde çalmış olduğu malzemeler ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmış olup, sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2. Tekkeköy İlçesi Gökçedere Mahallesinde 05 Mayıs 2020 tarihinde Türk Telekom’a ait 4 direk arası 170 metre ana iletişim kablosunun çalınması olayı ile ilgili olarak 2 şüpheli şahıs 05 Mayıs 2020 tarihinde çalmış oldukları kablolar ile birlikte yakalanmış olup, olayla ilgili adli tahkikata başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.