Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Samsun'da uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem
banner852

Samsun'da uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem başlıyor

Samsun İlinde uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının, daha etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülmesi, suçun oluşmasının önlenmesi madde bağımlıları ve sokak satıcıları üzerinde baskı oluşturmak ve narkotik maddelerin sokak düzeyinde ulaşılabilirliğinin engellenmesi amacıyla, Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer URHAL'ın koordinesinde Narkotimler kuruldu.

Narkotim ekipleri, şehrin birçok noktasında toplumu, özellikle de gençleri uyuşturucu illetinden korumak adına, 7/24 zehir tacirlerinin peşinde olacaktır.

Diğer taraftan Uyuşturucu suçlarının önüne geçmek için vatandaşların dijital ortamda seri bir şekilde ihbarda bulunması amacıyla #UYUMA, gençlerimize yönelik düzenlenen #NARKOREHBER, annelerimizin farkındalığını artırmak için EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE, uyuşturucu ticareti ve madde bağımlılık risk faktörlerini belirleme faaliyetlerinde kullanılabilecek bilgilere ulaşmak amacıyla #NARKOLOG projeleriyle de tavizsiz bir şekilde uyuşturucuyla mücadele devam edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876