Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Samsunda Yeni Bir Haber  Kuruluşu Açıldı
banner852

Özel haberleri, seçkin köşe yazarları ve güçlü ve özel tasarımlarıyla farklı bir bakış açısı sunan Samsun net haber portalı kısa zamanda büyük okur kitlesine ulaşmayı başardı...

Açıklamada bulunan Yıldırım Medya Yönetim Kurulu Başkanı  Çağatay  Durmuş Samsun net gelişen ve her geçen gün büyüyen internet haberciğinde Samsun başta olmak üzere ülke meselelerinde öncü olmak için kurulmuş bir haber sitesi olup,tarafsız habercilik sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız. Hiç bir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bir kuruluştur.


Gücünü Samsun halkından alan Samsun net haberlerinde halkın menfaatleri her zaman öncelikli tutan bir sitedir. Özel röportajlar, canlı yayınlar ve özel konuklarla ayrı bir atmosfer oluşturmaya devam edecektir.Her ne olduysa ve her ne olay haber niteliği taşıyorsa bizim konumuzdur ve okurun bunu bilmeye öğrenmeye hakkı vardır. Hiç bir haberi saklamayacağız, küçültmeyeceğiz, gözden kaçırmayacağız.


Samsun'da ilk 3 ayda ilk 10, ilk senesinde ise ilk üçe girmeyi hedefleyen samsun net kısa zamanda en başta yarışan ve bu konuda güçlü ekibiyle fark yaratan anlayışı okurlarından aldığı güç ve kendi çalışma azmiyle Samsun'un en büyük Samsun Haber portalı olmayı kendisine  hedef edinmiştir. Sözde değil özde gazetecilik anlayışı ise haber portalının olmazsa olmazımız,görevimiz haberi  alıcısına zamanında ulaştırmaktır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876