Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

SamsunGİS  Artık Büyük Yük !!!

2018-2019 yılından itibaren Samsun genelinde bir büyük proje olarak sunulan "SamsunGİS" projesi, eğitime bir katkı sunmadığı gibi öğretime de bir katkı sunmamıştır. "SamsunGİS"in tek katkısı okulların zaten ağır olan iş yükünü arttırmak olmuştur.

Okullardan toplanan raporlar, evraklar dosyalara arşivlenmiş, başarısızlığı alışkanlık haline getirmiş ilçelerden bunun nedeni sorulmamıştır. En vahimi ise başarısız olanlarda bu durumlarından memnun...

Bütün pedagojik öğretiler, bilimsel araştırmalar, Milli Eğitim politikaları okuyan, okuduğunu anlayan, yorumlayan ve yazabilen nesilleri yetiştirmeyi amaç edinmişken, biz okuduklarımızı, yorumlarımızı "SamsunGİS"in hangi seçeneğine işaretleyelim. "A,B,C,D,E ..."

"Her akşam okuyoruz, yorumluyoruz ama "SamsunGİS"e yazamıyoruz.

"KAĞIT verin bize Hocalarım KAĞIT!!! Sizden sadece boş bir KAĞIT istiyoruz."

"SamsunGİS" eğitime gerekmez, zira bu terazi bu yükü artık çekmez.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.