Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Samsunlu Gençten İlginç Evlilik Teklifi

Samsun'da genç belediye çalışanı, kız arkadaşına yıllarca unutamayacağı sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Samsun'da Canik Belediyesi çalışanı Ömer Coşkun, kız arkadaşı Sedanur Çetin'e özel olarak hazırlanan yatta ilginç ve unutulmayacak bir evlenme teklifi yaptı. Ömer Coşkun, arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Coşkun, kız arkadaşı Sedanur Çetin'i önce akşam birlikte vakit geçirmek için yemeğe davet etti. Genç çift daha sonra Atakum sahilinde yürüyüşe çıktı. 

YATTA TEKLİF ETTİ
Kurupelit Yat Limanı'na gelindiğinde Sedanur Çetin sürprizle karşılaştı. Bir süre şoku üzerinden atamayan genç kız gül ve konfeti yağmuru altında kaldı. Daha sonra Ömer Coşkun, önceden balon ve güllerle süslenmiş yatta alkışlar arasında kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Sedanur Çetin de erkek arkadaşının yaptığı evlilik teklifini kabul etti. 

BİR GÜN SONRA SÖZLENDİLER
Genç kızın evlilik teklifine evet demesiyle Ömer Coşkun sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı. Mutluluklarını çalan müzik eşliğinde oyun oynayarak gösteren genç çift daha sonra arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Genç kız şaşkınlığını gizleyemezken, Ömer Coşkun evlilik teklifinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Evlilik teklifinden bir gün sonra ise genç çift aile arasında düzenlenen törenle sözlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.