Öne Çıkanlar Traktör devrilmesi kırcalı millet vekili
banner798

Samsunlu Şair ve yazarlar Gazi Parkı' nda Buluştu

Son günlerde; Samsun'da gerek Atakum gerekse de İlkadım Belediyeleri ile; Samsun Acem Tekkesi, Gazi İl Kütüphanesi ve Samsun İl Kültür Müdürlüğü, OMÜ gibi kurum ve kuruluşlarda; şairer ve yazarlar için kitap imza günleri ve şiir dinletileri gibi etkinlkler gerçekleştiriliyor.

Bu amaçla; 25 Ekim- 31 Ekim 2021 tarihleri arasında, Samsun 56' lardaki Gazi Parı'nda; İlkadım Belediyesi' nin organize ettiği ve Samsunlu Sanatçıar Derneği ( SASAD ) Şair ve Yazarları ile SASAD el sanatları ile çeşitli çalışmaların sergilendiği, 29 Ekim Sanat Çarşısı etkinlikleri devam ediyor.

Samsulu şair ve yazarlar; 26 Ekim Salı günü; havanın soğuk olmasına rağmen, kitaplarıyla imza günü et kinliğine katılmaya devam ediyorlar.

Havaların soğuk ve yağışlı olması nedeniyle; okurların faza ilgi gösteremediği etkinlik devam ediyor.

Pandemide bir araya gelemeyen şair ve yazarlar, uzun bir aradan sonra bir araya gelip bol sohbet etme fırsatı buldular.

Şair, yazar ve sanatçılar; İlkadım Belediyesi ile SASAD' a ve bu etkinliklerde tüm emei geçenlere teşekkür ettiler.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.