Öne Çıkanlar Yaşar Saydam bakanlık
banner798

Samsunspor'da korona şoku

Bir süredir sıfır vaka ile yoluna ilerleyen Samsunspor'da hafta başında yapılan testlerde bir oyuncu pozitif vaka çıktı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Samsunsporlu isim kaleci Ahmet Altın olduğu öğrenildi.

Koronavirüs salgını ile başı belada olan Yılport Samsunspor'da bir oyuncunun daha kovid-19 testi pozitif çıktı. olKaleci Ahmet Altın'ın testinin pozitif çıktığını belirten Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Hafta başında yapılan testte kalecimiz Ahmet Altın'ın testi maalesef pozitif çıktı.

Son kontrollerde kovite yakalanan Ahmet Altın ile bu sezon 17 futbolcumuz salgına yakalanmış oldu. Bunların hepsi bir anda masa da bu salgından en fazla etkilenen takımlardan biri olduk" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.