Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Samsunspor' un Başarısı Tartışılamaz!
banner852

Samsunspor; çıkıp iç ve dış maçlarda, bileğinin ve yüreğinin gücü ve hakkıyla bugüne kadar 73 puan toplayıp; zirvenin en yakın takipçisi Manisa FK ile arasında tam10 puanlık bir fark yapmıştır.

Böyle üstün bir başarı da asla tartışılamayacağ ı gibi, sadece ayakta alkışlananır ve zaten bizler de kendilerini ayakta alkışladık.

Şimdi salgın nedeniyle ara verilen tüm liglerde; maçların yeni yol haritası bir bir açıklanıyor ve de açıklandı.

Buna göre; daha önce 12 Haziran olarak tesbit edilen lig maçları aynı tarihte Süper Lig' ler için açıklandı. 2. Lig maçları ise; 18 Temmuz tarihine alındı. Süper Lig için bu karar, ne Süper Lig takım hocalarını, yönetimini ve ne de özellikle de salgından çekinen futbolcuları memnun etti.

Aslında; her kafadan ayrı bir ses çıkmaya başladı. Bazıları liglerin iptalini, bazıları tescilini ve bazıları da ilan edilen maç tarihlerinin Eylül ayına kadar ertelenmesini talep etti. Etti de TFF, UEFA ve diğer futbol kurum ve kuruluşları; Avrua ve DünyaŞampiyonluklarına katılmak isteniliyorsa, kuüperin ve federasyonun; buna göre karar almasını aksi takdire, bu maçlara katılma haklarını yitirebilecekleri konusunda uyardı.

Ülkemizdeki bazı futbol kulüperi ise; salgının devam edebileceği endişesi ile, maçların Temmuz veya Eylül ayına ertelenmesini isterken, bazı amatör lig takımları da Haziran ayında oynanmasını istediler.

Hatta bazı takımlar da takımlarını bu salgın nedeniyle sahaya çıkartmayacağı konusunda ilginç açıklamalar yaptılar fakat bazı ülkelerde ise maçlar başladı bile. Burada; özellikle vurgulanmak istenilen şey; kimi futbolcu ve yöneticilerde rastlanan pozitif korona testleri; bu kişileri ve onların takımlarını tedirgin etti.

Ancak karatinaya ve izolasyona tâbi tutulan bu futbolculardaki tedavileri sonucunda testlerin sonuçları negatif hale geldi. Bunlar; ilersi günler adına, futbolumuz adına güzeldi elbette ama salgının gücü ve etkisi ne kadar devam eder onu da bilemeyiz.

Artık hayırlısı olsun diyelim ve Yılport Samsunspr' umuza başarılar diliyoruz ki zaten büyük oranda 1. Lig' e yükselmiş şampiyon bir takım olarak görüyor ve kendilerini alkışlıyoruz.

Daha sonra ise ver elini Süper Lig. Salgınsız bir hayat, Türkiye ve dünya dileğiyle.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876