Öne Çıkanlar Renkli karnabahar Futbol müsabakası
banner798

Samsunspor Yönetimi'nden  Demir'e teşekkür

Geçtiğimiz ay sonu gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası oluşan Samsunspor'un yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Başkan Demir, "Yeni yönetim, Samsunspor'umuza hayırlı olsun. Sevdamız, en değerli markamız olan Samsunspor'umuza desteğimiz sürecek" dedi.

İSMAİL UYANIK'TAN 'MORAL' TEŞEKKÜRÜ
29 Haziran'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Kongresi sonrası bir kez daha Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen İsmail Uyanık, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Uyanık, "Son kongremizde güven tazeleyen yeni yönetimimizle birlikte sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Sayın Başkan, Genel Kurul'a katılarak yaptığı konuşmayla bizlere büyük moral vermiştir. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MUSTAFA DEMİR'DEN 'KENETLENELİM' ÇAĞRISI
Başkan Mustafa Demir de yaptığı açıklamada, "Türk futbol tarihine her zaman yetiştirdiği büyük futbolcular ile geçmiş olan bir kulübümüz var. Bu büyük kulüp yeni ve umut dolu bir futbol sezonuna girmek üzere. Tabi ki hedefimiz önce 1'inci Lig, ardından Süper Lig'e çıkmak olacaktır. Bunun için tüm Samsunlular olarak kenetlenmek zorundayız. Tek yürek olursaz, azim gösterirsek eski günlerimize döneceğimizden kimsenin şüphesi olması. Samsunspor sevdamızdır, Samsunspor en büyük marka değerimizdir. Sayın İsmail Uyanık ve yeni yönetim kurulu üyelerine çıktıkları bu zorlu yolculukta sonsuz başarı diliyorum. Sizlerin yanınızda olduğumuz bilmenizi istiyorum. Samsunspor'a her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.