Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Samsun'u geleceğe hazırlamak zorundayız
banner852

"Samsun'u geleceğe en güçlü şekilde hazırlamak zorundayız"

Tekkeköy Belediyesi'nde Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık belediye ve ilçe başkanlarının katılımıyla 2019 yılı çalışmalarının, 2020 yılı programının değerlendirildiği Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık belediye ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantı sonrasında AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı ziyaret edildi, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşuldu. AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, program sonrasında Büyüklü mahallesinde bir süre önce hayatını kaybeden Ömer Özdemir'in eşi Yasemin Özdemir'i ziyaret etti, acısını paylaştı.

Kışla mahallesi eski muhtarı Ahmet Şahin'in evine ise konuk olundu.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'de istişarenin önemine vurgu yaparak, il genelinde yürütülen tüm çalışmaların büyük bir koordinasyon içerisinde sürdürüldüğünü kaydetti.

"Samsun'u geleceğe en güçlü şekilde hazırlamak zorundayız" diyen Yılmaz, "Samsun bölgemizin önemli bir lokomotif kentidir. Büyük potansiyelinin en doğru yatırım ve projelerle hayata geçmesi için çaba harcıyoruz. Elimizdeki fırsatların değerlendirilmesi, halkımızın kentimizin hizmetine sunulması için büyük emekler harcanıyor. Özellikle yerel yönetimlerimizin hizmetlerini önemsiyor çalışmalarına katkı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. 17 ilçemizin kendine göre özellikleri, ihtiyaçları, projeleri var. Halkımıza, şehrimize en iyi hizmet noktasında hiç bir şeyin eksik kalmaması, kentimizin yükselen bir değer olarak geleceğe ilerlemesi için çaba gösteriliyor. Buna da herkes pozitif katkı vermeli." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYusuf Ziya Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876