Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Samulaş’tan Üniversiteye Ek Sefer
banner852

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yenilikçi hizmetlerle hem kent trafiğini hem de yolcuları rahatlatıyor. Ocak ayında toplu taşıma filosuna kazandırdığı 33 adet otobüs ile ulaşımın yükünü azaltan Büyükşehir Belediyesi, yolcu talebinin yoğun olduğu güzergahlara yeni hat açarak otobüs erişimi olmayan yerlere ulaşım sağlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ Genel Müdürlüğü de öğrencilerin toplu ulaşımdan daha rahat yararlanabilmeleri amacıyla bazı yeni düzenlemelere gitti. Düzenleme kapsamında daha önce Hasköy'e kadar giden R 25 Hattı Samsun Üniversitesi'ne uzatıldı. Kampüse ulaşım noktasında yoğunluk yaşanmaması ve öğrencilerin ulaşımda daha rahat etmeleri için sabah 13 ek sefer akşam da 13 ek sefer olmak üzere günlük 26 ek sefer konuldu.

SAMULAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ek seferlerin başladığını duyurdu. Üniversitelerin kapalı olmasından dolayı çalışmayan Ballıca Hattı da yeniden faaliyete geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876