Öne Çıkanlar Bafra Ovası 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Sandıkçı, “Öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarıdır”

Sandıkçı, “Ülkemizin her yerinde zor şartlara rağmen fedakârca görevlerini en iyi şekilde yapan öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Yavrularımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarlarıdır”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı 24 Kasım Öğretmenler gününün öğretmenlere verdiğimiz değeri, önemi anlamak açısından son derece önemli bir gün olduğunu belitti. Öğretmenlik mesleğinin onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu belirten başkan Sandıkçı, “Öğretmenler, değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak gibi önemli bir göreve sahiptir. Devletimiz öğretmenlik mesleğinin itibarını yükseltmek, öğretmenlerimizi maddi ve manevi olarak hak ettikleri saygın konuma taşımak için büyük gayret sarf etmektedir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza doğruyu, ilim ve irfanı aktaran öğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi yapmaktadırlar. Yüce dinimiz de okumaya büyük önem vermiştir.

Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk emri ‘OKU’ olmuştur. Hz. Ali ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyerek okumanın ilim öğrenmenin son derece önemli olduğunu belirtmiştir. Yavrularımızı hayata hazırlayan, devletine milletine bağlı faydalı yararlı insanlar olarak yetişmelerini sağlayan, bilgiyle donatan fedakâr öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle başta kendi öğretmenlerim olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Hayatlarını kaybeden öğretmenlerimize Rabbimden rahmet diliyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.