Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Sandıkçı’dan Maça Gitmek İsteyen Personele İzin

Başkan Sandıkçı, YılportSamsunspor – Amedspor maçının hafta içi mesai saatine denk gelmesi nedeniyle maça gitmek isteyen personele izin vererek jest yaptı.

Maça Gitmek İsteyen Personele İzin

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden YılportSamsunspor’un bu haklı mücadelesinde her şekilde yanında yer alınması gerektiğini belirten Başkan Sandıkçı, Çarşamba günü saat 13.30’da bütün Samsun halkını maça davet ederken, maçın başlama saatinin mesai saatine denk gelmesi nedeniyle Canik Belediyesi personellerinden belediye çalışmalarını aksatmayacak şekilde maça gitmek isteyenlerin yarım gün izinli sayılacağını belirtti.

SAMSUNLULARI MAÇA DAVET ETTİ

Ulusal ve Uluslararası her alanda şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak YılportSamsunspor’umuza her alanda tam destek hep destek olma gayreti içerisinde olacaklarınıbelirten Başkan Sandıkçı, “Hedefi süper lig olan şehrimizin takımına hep birlikte destek olmalıyız. Takımımızın süper ligde olmasının şehrimize katkısı da büyük olacaktır. ÇünküSamsunspor’umuzun Süper Lig’de olması hem sosyal hayatı canlandıracağı gibi, şehrimizin tanıtımına, turizmine ve ekonomisine de canlılık getirecektir. Bu yüzden şehrimizin en büyük tanıtım yüzü ve markası olan YılportSamsunspor’a her platformda destek vermeliyiz. Samsun halkını bu önemli müsabakaya davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.