Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

SARIEROĞLU VE KARAASLAN’DAN ANLAMLI ZİYARET
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte 29 Eylül 2017 tarihinde Kuzey Irak’ın Kamani bölgesinde bölücü terör örgütü üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan Havza’lı Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar’ın Ankara’daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

‘ACIMIZ BÜYÜK’

Şehidin eşi Mevlüde Acar ve çocuklarına başsağlığı ve sabır dileyen Karaaslan, "Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın selamları ile taziye dileklerini getirdik, acımız büyük ama mükâfatı da büyük. Allah sizleri cennetinde buluşturur inşallah, mekânı cennet olsun. " dedi.

‘EZAN DİNMEZ, ÜLKEMİZ BÖLÜNMEZ’

Vatan için gözünü kırpmadan canını veren tüm kahraman şehitlerimizin ruhu için okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti’nin ardından aileye Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan eden Karaaslan ve Sarıeroğlu, şehidimizin 5, 7, 9 ve 13 yaşlarındaki kızları ile de bir süre sohbet ettiler. Ayrıca Karaaslan “Şehitlerimiz de, emanetleri de bizim için çok kıymetli. Bu ülkede böyle yürekli insanlar oldukça bayrak inmez, ezan hiç dinmez. Ülkemiz bölünmez.” dedi.

‘BABASI RÜYASINDA GÖRMÜŞTÜ’

Şehidin Samsun Havza’daki evini de 05.10.2017 tarihinde ziyaret eden Karaaslan’a babası Arslan Acar, oğlunun şehit düşmesinden 3 gün önce rüyasında şehit olduğunu gördüğünü anlatmış, "Rüyadan ağlayarak uyandım sadece kızıma söyledim. Oğluma bir şey söylemedim. Morali bozulur diye. Bir şey olmayacak, rüyaymış derken çok geçmeden, üç gün sonra haberi geldi." demişti.

Ziyarete ayrıca Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Mehmet İkbal Yılmaz ile birlikte ilçe teşkilatı ve parti üyeleri de katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.