Öne Çıkanlar Nihat Kale demet akalın
banner798

Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Şükrü Elibol’u  Alaçam ilçesi Umutlu Mahallesi Toklu Camii'nde ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine ile son yolculuğuna uğurladı.

Şehit Şükrü Elibol’ Kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin naaşı, askerlerin omuzunda bir süre taşındıktan sonra Alaçam İlçesi Umutlu Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Burada şehidimiz İstihkam Uzman Onbaşı Şükrü Elibol’un naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde toprağa verildi.

Defin töreninin ardından, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin annesi Vahide Elibol’a, Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak ise şehidimizin fotografını yine şehidimizin annesi Vahide Elibol'a teslim ederek, şehidimizin ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunup, acılarını paylaştı.

Şehidimizin cenaze törenine, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Bedri Yaşar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Vali Yardımcıları Mehmet Aktaş, Sezgin Üçüncü, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İbrahim Güven, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Ahmet Bahadır, İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.