Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner797

ŞEHİT BURAK PERÇİN  ŞEHADETİNİN 1. YILINDA KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
 Şırnak- Van karayolunda bulunan kontrol noktasına 26.09.2016 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırı sonucu şehit olan J. Uzm. Onb. Burak Perçin şahadetinin 1. yılında Bafra Gökçesu mahallesinde kabri başında dualarla anıldı.

Şehit J.Uzm.Onb. Burak Perçin’in anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği başkanı Mümine Ersin, yön. kurulu ve derneğin üyeleri, şehidin ismi verilen Bafra Şehit Burak Perçin İlkokulu müdürü Hasan Uçar, okulun öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve şehidin yakınları katıldı.

Gökçesu mahallesi merkez cami imamı Hasan Gök, Hacıoğlu mahallesi cami imamı Ümit Dinç,Gökçesu Olacak mahallesi cami imamı Mustafa Yücetepe,Hacı Akif cami imamı Ferhat Tok,Gökçesu Asarlar mahallesi cami imamı Hasan Kartal, Emirefendi mahallesi cami imamı Hakkı Aslan hocaların okudukları Yasini Şerif ve yapılan duanın ardından Bafra Şehit Burak Perçin İlkokulu Müdürü Hasan Uçar tarafından şehidin babası Erol Perçin’e Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdimi ile program sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.