Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Şehit Oktay Uçar Dualarla Anıldı

Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görev yaparken 26 Ağustos 2015 tarihinde operasyona hazırlık aşamasında içinde bulunduğu zırhlı polis aracına yakıt ikmali için akaryakıt istasyonuna giderlerken  Mardin Artuklu yolunda aracın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 4. yılında  Bafra Asri Mezarlıkta kabrinin  başında dualarla anıldı.

Şehit Özel Harekat Polis Memuru Oktay Uçar’ın  anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, derneğin üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.


Derneğin fahri imamı Bülbül hoca ve oğlu Hafız Ensar Boyun tarafından  Yasin-i Şerif ve dua okundu. Programın sonunda babası şehit olduğunda henüz bir buçuk yaşında olan şehidin kızı Cemre Ada Uçar' ın şehit babasına yazdığı özlem dolu mektubunu okuması törene katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.