Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Şehit savcının eşi Cihan Uzun: Ovacık'ta bombalı saldırı beni derinden etkiledi
banner852

Tunceli'nin Ovacık İlçesi Başsavcısı Murat Uzun, 19 Eylül 2012 tarihinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşadığı lojman binasının girişinde terör örgütü üyesi veya üyelerinin silahlı saldırısında şehit edildi. İki gün önce Ovacık İlçesi'ndeki aynı adliye lojmanlarına bu kez bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlendi.

'BU HAİNLER ADALET İSTEMİYOR'

Şehit Başsavcı Murat Uzun'un Samsun'da yaşayan eşi hemşire Cihan Uzun, bombalı saldırı olayı sonrasında tepkisini dile getirdi. 4 yıl önceki gibi yine adliye lojmanlarının hedef alındığını söyleyen Cihan Uzun şöyle konuştu:

"Eşimin şehit olduğu yere 4 yıl sonra böyle bir saldırı olması tabii ki beni derinden etkiledi. 4 yıl öncesine tekrar gittim ve o anları tekrar yaşadım. Türk Milleti'ne karşı yapılan bir saldırı ve bence aynı zamanda adalete karşı yapılan da bir saldırı bu. Hainlik, canilik yine. Ülkemizin birliğine bütünlüğüne yönelik bir bozgun, bir parçalama çalışması. Bu hainler adalet istemiyor. Bunlar hukuk düşmanı. Saldırıda Allah'a şükür can kaybı olmadı. Tek tesellimiz bu. Değerli eşimin değerli meslektaşları, dostları, kardeşleri hakim ve savcılarımız anne baba onlar. Çok şükür ki hiç biri benim yaşadıklarımı yaşamadı. Allah yaşatmasın. Çok zor bunu en iyi ben biliyorum."

'GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILSIN'


Bu tür terör olaylarına hedef olan adliyelerin, adliye lojmanlarının, adliye çalışanlarının güvenliklerinin daha fazla artırılması gerektiğini söyleyen Uzun, "Mutlaka bu konu ile ilgili ayrıca önlemler alınması gerekiyor. Umarım böyle bir olay bir daha yaşanmaz. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerimiz mutlaka bu hain teröristlere gereken cevabı misliyle verecektir" şeklinde konuştu.





Anahtar Kelimeler:
SamsunSavcı Eşi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876