Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Şen Ola Samsunspor Şen Ola!

İşte bunca zamandır; özlemini çektiğimiz; Süper Lig için, eşi bulunulmaz bir fırsat geçti elimize ! Aslında fırsat değil; gerçek bir çalışmanın, inancın, başarını ve çifte şampiyonluğun ayak seseri bunlar !

Samsun ilimizin güzide futbol takımı; Yılport Samsunspor' umuz, hakettiği Süper Lig öncesi, PTT 1. Lig' e, 73 puan; TFF' nin de ligleri tescil etmesiyle; 2. Lig Beyaz Grup' tan Şampiyon olarak yüseldi.

Bu öyle küçümsenecek bir şey değil ! Bu; takım olmanın, bu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam' ın, bu Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın, bu Yönetim' in, bu futbolcuların ve bu "A Kalite " Samsunspor taraftarlarının haklı ve büyük, anlamlı bir başarısıdır.

Zaten; futbol tarihinde; Süper Lig' de mücadele etmiş; dört büyüklere çeşitli mağlubiyetler tattırmış bir takım Samsunspor. Hele hele; kaliteli futbolculardan oluşan bir takım kuran ve bu takımla, en yakın rakibi Manisa FK Spor Kulübü' ne 10 panlık ( 73 ) fark atan, başarılı ve gurur verici bir takımdır Samsunspor.

Tabi ki; böyle bir takımın başarısında pay sahibi olanları, yukarda zikrettim. Bana göre; bu takımda, A' dan Z' ye kadar, hatta malzemecisinden çaycısına, tüm emeği geçenlerin imzası var bu başarıda.

Şimdi ilk hedef; 1. Lig, ardından da asıl olmamız gereken Süper Lig' dir ki; bizim bunu da başaracak potansiyelimiz vardır. Ayrıca yeni yapılacak olan ve yurt içi ve yurt dışı transferler de ses getirecek ve herkes, tümTürkiye, hatta Avrupa Şampiyon YılportSamsunspor' u ayakta alkışlayacaktır.

Bundan hiç şüphemiz yoktur. Bugünden itibaren, çalışmalar bir an önce başlamalı ve takıma yeni ve taze kanlar aşılanmalıdır ki; bunu da zaten yönetim uzun bir zamandır araştırmakta olup, olumlu sonuçları mutlaka yeri geldiğinde açıklanacaktır.

Yıport Samsunsor' umuza, 1. Lig hayırlı olsun, Oradan da inşallah; yine Şampiyon olarak Süper Lig' e yükseleceğiz.

Zira Kulüp Başanı' mızın adı YÜKSEL, soyadı YILDIRIM !Yâni Yılport Samsunspor; Süper Lig' e, YILDIRIM gibi YÜKSEL" ecektir inşallah !

Samsunspor' un gerek 55. yaşını gerekse de Şampiyonluğunu yürekten kutlarım.

"ŞEN OLA sAMSUNSPOR, ŞEN OLA ! "

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.