Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Sevdamız Samsun, Orduluları ziyaret etti

ELMAS BİLGİ VERDİ

Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, , Samsun Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. 2022 yılı içinde kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Samsun Ordulular Derneği’nin başkanı Eyüp Elmas, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samsun’da yaşayan Ordulular olarak, şehir için her zaman verimli olabilecek projeler ortaya koymak için çalıştıklarını söyleyen başkan Eyüp Elmas, yapılacak olan çalışmalarda Sevdamız Samsun Platformu ile birlikte hareket edebileceklerini belirtti.

SEVEN: ‘BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ’

Samsun’un Karadeniz bölgesi için önemli bir şehir olduğunu ifade eden Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsun Ordular Derneği Başkanı Eyüp Elmas, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerine Samsun’a karşı duydukları aidiyet duygusu için teşekkür ediyoruz. Samsun’a faydalı olabilecek tüm çalışmalarda, ilimizdeki tüm dernekler ile birlikte hareket etmeye hazırız. Samsun Ordulular Derneği’ne de yapacakları çalışmalarda başarılar diliyor hep zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.