Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Emirliğİ
banner798

Sıcaklıklar düşüyor, Yağışlar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edilen yağışların bu akşam saat 22.00'dan sabah 06.00'a kadar sürmesinin beklendiğini dile getirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı hazır tutmak için peş peşe uyarılar gerçekleştiriyor. Müdürlük, Karadeniz bölgesinde beklenen yağışlar için de kapsamlı bir bilgilendirme yaptı.yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de halen devam eden sağanak yağışların, bu akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak cuma günü sabah saatlerine kadar Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.Bu akşam saat 22.00 ile yarın sabah 06.00'a kadar etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi.

SİNOP VE SAMSUN'DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Batı Karadeniz'in bazı bölümleri için de uyarı yapıldığı açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın sabah saatlerinden itibaren Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimleri ile Samsun'un batı ilçelerinde görülecek sağanak yağışların kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte" ifadesine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
HAVA DURUMU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.