Öne Çıkanlar Renkli karnabahar Futbol müsabakası
banner797

Silahla Yaralanan Köpek Görme Yetisini Kaybetti

Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi'nde yerde hareketsiz yatan köpeği gören vatandaşlar durumu Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bildirdi.İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, köpeği alarak Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi bünyesinde kurulan Hayvan Hastanesi'ne götürdü.

Yaralı hayvanın görme yetisini kaybettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Veteriner hekimlerimizin yapmış oldukları müdahale ile bu sokak canlımızın ateşli silahla bu duruma getirildiği tespit edildi. Hastanemize getirir getirmez röntgenleri çekildi. Röntgen sonucunda ise baş ve boyun bölgesinde saçmalar olduğu belirlendi. Maalesef ki göz sıvısının akması sonucu da görme yetisinin kaybedildiği anlaşıldı. Bundan da ciddi anlamda üzüntü duyduk.”

“TEDAVİSİNE YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİLİYOR”

Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Fahri Yelekin ise dişi melez köpeğin 1 yaşlarında olduğunu aktararak "Köpek şu anda yoğun bakım ünitemizde müşahede altında. Tedavisine devam ediliyor." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
OrduKöpekSilahla Yaralama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.