Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Sinan Yılmaz Yakakent'te yılmayacağız
banner852

Saadet Partisi Yakakent Belediye Başkan Adayı Sinan Yılmaz,”Çalışma gayretimizi herkes görecektir.Halkımızın umutlarını boşa çıkarmayacağız.” Dedi.

YAKAKENT’İN SORUNLARINI BİLİYORUM!

Saadet Partisi Yakakent Belediye Başkan Adayı Sinan Yılmaz çalışmalarına  ara vermeden devam ediyor.Halkın sorunlarını bire bir dinleyen YILMAZ Yakakent’in sorunlarını vatandaşla çözerek kalıcı çözümler üreteceğini söyledi.

BİZLER HERKESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ

Başkan adayı Sinan Yılmaz,”Bizler sağ,sol,A parti ve B parti, diyerek kimseleri ayırt etmeyeceğiz. Adaletli ve ilkeli olacağız. Yakakent’in sorunlarını en iyi bizler biliyoruz. Sorunlara kalıcı çözümler getireceğiz. Yıllardır Yakakent de çözülemeyen sorunları genç dinamik kadromuzla biz çözeceğiz. Yakakent için tek çare var o da biziz. Yakakent’te Yeni Vizyon, Yeni Misyon Yeni bir anlayış  getirmek için düştük bu yollara. Halkımız artık değişim istiyor bizler de halkımıza yeni bir yönetim anlayışı getireceğimizi vaat ediyoruz. Çünkü bizler hedefleri olan ,projeleri olan Halka hizmet anlayışının Hakka hizmet olduğuna inan insanlarız.31 Mart’da Yakakent’i ilk kez milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak inşallah  bizlere nasip olacaktır
 
GÖÇÜ ENGELLEYECEĞİZ

Yakakent de Tarım ve Hayvancılığın geliştirilmesi için somut adımlar atacağız.Yakakent’te Sosyal Hizmetler adı altında yeni projeler yaparak, Yakakent’imizi sadece yaz aylarında değil, kış aylarında  da turizmi canlandırmak için adımlar atacağız. Sosyal tesisler kazandırarak buranın vatandaşına istidam sağlayacağız. Diğer İl ve İlçelere göçü engellemek için adımlar atacağız. Bu adımları Yakakent’in kendi vatandaşlarıyla yapacağız.” Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876