Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner867

Şirin İle Başkan Deveci' nin Masa Tenisi Maçı
banner852

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle; Samsun Yeşilyurt AVM' de, 02 Aralık Pazartesi günü, saat 16.00' da çeşitli etkinlikler gerçekleştrildi.

Bu etkinliklere; Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, AtakumYaşam Parkı Engelliler Merkezi antrenörleri, hocaları ile bu merkeze bağlı engelli sporcular, aileleri, anneler, AVM Görevlileri ve etkinlikleri izleyen vatandaşalar katıldı.

Etkinlikte; vatandaşların el ve ayakları bağlanarak; gerek farkındalık oluşturmak gerekse de empati yoluyla destek olmak amaçladı.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil DEVECİ ile 29 Kasım- 01 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara' da yapılan; Bedensel Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası' nda, 2 Klas Kategorisinde, Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Atakum Belediyesi Engelliler Yaşam Merkezi masa tenisi sporcusu Nuri ŞİRİN ve diğer sporcular ile masa tenisi maçları yaptı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ayrıca, empati duyması için, el ve ayakları bağlanarak, engelli sporcular ile boccia maçı da yaptı.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Haber : OktayZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876