Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Sorunları çözecek yine Ak Parti dir

"Sorunları çözecek yine AK Parti'dir" 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Çarşamba ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.
Çarşamba Öğretmenevi'nde gerçekleşen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  İstişarelerin yapıldığı toplantıda konuşma yapan Milletvekili Yılmaz,  2023 hedeflerine giden yolda büyük bir hizmet seferberliğinin ortaya koyulduğunu söyledi.

"KARABULUTLAR ESTİRMEK İSTEYENLERE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ" 

"AK Parti'nin ortaya koyduğu hizmet seferberliğinde bir dakika bile durma lüksümüz yok." diyen Yılmaz, "Pandeminin de verdiği etkiyle ekonomik sorunlar dünya genelini etkisi altına aldı. Şuan ülkemizde de bazı ekonomik sorunlar görülmekte. Ama Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen çalışmalarla, halkımıza sağlanan büyük desteklerle etkisi en aza indirilmiştir. Hali hazırda ekonomik programlarda büyük bir başarı ortaya koyulmakta Türkiye’nin yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla yoluyla büyüyerek dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedeflenmektedir. Alınan ekonomik hamlelerin neticelerini yakın zamanda hepimiz göreceğiz. Sorunlar yok mu, elbette var.  Bir sorun varsa, bunu çözecek yine AK Parti iktidarıdır. Ülkemiz üzerinde karabulutlar estirmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.  Gün daha çok kenetlenme günüdür." dedi.

"AK PARTİ ÇÖZÜM ÜRETİR" 

Ülkenin geleceği için proje üretmeyen, yaşanan sorunların bertarafı için hiç bir çözüm önerisi getirmeyenlerin büyük bir karalama kampanyası yürüttüğünün altını çizen Yılmaz, "Kirli siyaset anlayışını hala üzerinden atamayanlar, kaos ortamı oluşturmak isteyenler çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediyorlar. 20 yıldır iktidarda olan AK Parti, bu zihniyetle bu zamana kadar mücadele etti. Kimin sayesinde ! Aziz halkımızın sayesinde. AK Parti'nin ortaya koyduğu başarıları, ülkemize kazandırdıklarını görerek bu zihniyette olanları vatandaşımız hep elinin tersiyle itti. Biz diyoruz ki; Başka Türkiye yok. Bunun için yerli ve milli anlayışı ön planda tutarak hareket ediyoruz. Allah'ın izniyle 2023'e giden yolda ve sonrasında hepimizi müreffeh günler bekliyor.Bunun için el ele verip, daha çok çalışacağız." diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI HALKIMIZINDIR" 

Hala eski Türkiye'nin kalıntılarını, kirli yüzünü yaşatmak isteyenlerin devamı niteliğindeki anlayışların olduğuna vurgu yapan Yılmaz, "Kendini gazeteci olarak tanıtan bir bayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı'na yönelik sarf ettiği sözler bu kirli zihniyetin örneklerinden biridir. İfade özgürlüğü kisvesi altında derekat haline bürünmüş anlayışlarla, ifadelerle, saldırılarla mücadelemiz hukuk önünde hep sürecek. Cumhurbaşkanlığı makamı halkımızın makamıdır. İfade özgürlüğü ayrı, hakaret ayrı bir şeydir."şeklinde konuştu.
Yılmaz,  AK Parti kadrolarının saygı, sevgi, hizmet  ve kucaklayıcı bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.