Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Sosyal Medyadan Yeterince Faydalanamıyoruz!
banner852

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Tayyare, AK Parti hükümetinin canla başla yaptığı hizmetleri anlatamadığını belirterek, “3 kasım 2002 öncesi Türkiye’yi gençlerimize tanıtamadığımız için 35 yaş altı gençlerimiz, 03 kasım 2002 öncesi Türkiye daha iyi ve güzeldi sanıyor.” Dedi.

Teyyare yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti;

hâlbuki ki, 03 kasım 2002’de ak parti iktidar olana kadar bu millet neler neler çekti.

Açlık, kıtlık, yokluk, umutsuzluk ve iç savaş bizden neler neler götürdü.

Muhabere meydanlarında kazandığımız zaferlerimizin, masa başında Lozan barış anlaşması diye Türkmilletine yutturulan haklarımızın, altın tepsi ile İngilizlere peşkeş çekilmesinden,1934’de Ayasofya’nın ibadete kapatılmasından,

YOKLUK, KITLIK VE ISTIRABI ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ

1950’ye kadar kuran ve şapka üzerinden bu millete çektirilen zulümden, 1960 ihtilali ve bu milletin evladı merhum başbakanımız AdnanMenderes’in idamımdan,

1970-1980 dönemiTürkiyeCumhuriyeti Devleti’nin yaşadığı en kanlı iç savaşından,akabinde, 1980 yılında kanlı darbe ve ülkücülerin katledilmesi, o dönemde milletimizin çektiği yokluk, kıtlık ve ıstırabı anlatmaya kelimeler yetmez.

1980-1983 heykel dikme yarışı ve ülke kaynaklarının ihtilal paşaları ve yandaşları tarafından peşkeş çekilmesi, 1983-1991 merhum Özal dönemi ve Türkiye yeni bir kimliğe kavuşma çalışmaları,

bu gayretten rahatsız olanlar merhum Özal’ı da ortadan kaldırdı.1991 Demireldönemi, bu dönem yalan, dolan ve soygun dönemidir.

1993 sayınTansu çiller dönemi, faizlerin ve enflasyonun tavan yaptığı yıllar olarak tarihe geçti.

1997 merhum Erbakan dönemi, Tansu çiller ile merhum Erbakan hocamız tarafından kurulan Refahyol hükümeti, Türkiyecumhuriyetinin en başarılı hükümeti̇ olarak tarihe geçmiştir.

Fakat, içimizdeki hainler ile dış güçlerin baskısı ile kurulduktan 10 ay sonra ihtilal tehdidi ile merhum hocamız istifa etmek zorunda kalmıştır.

HASTANE ÜCRETİNİ ÖDEMEDE ÖLÜNÜ VERMİYORLARDI

1998 yılında kurulan koalisyon hükümetlerinin başbakanları mesut yılmaz ve BülentEcevit ülkemizi iflasın eşine getirmişlerdir.

Açlık, kıtlık, umutsuzluk ve çaresizlik had safhadaydı.

26 adet bankanın içi boşaltılmış, milletin geleceği çalınmıştı. Ülkemizmafyaya teslim edilmiş, gazete patronları ülkemizin başbakanlarını yatak pijaması ile karşılar olmuştu.

Gazete patronları hükümet kurar, hükümet yıkar olmuştu. Bir gecede merkez bankasının kasasından 26 milyar dolar buhar olmuş girmişti. Aylık gecikme faizi yüzde 15, yıllık yüzde 180 olmuştu.

Gecelik repo faizleri yüzde 7500’lere çıkmıştı. Banka faizleri yıllık bazda %240’lar civarındaydı.

Ölen evladını hastane rehin tutuyordu. Hastane ücretini ödemede ölünü vermiyorlardı.

Hastanelerde muayene, ilaç ve para ödeme kuyrukları kilometrelerce uzuyordu.

Doktor yok, ilaç yok. Daha da kötüsü muayene olmaya da, ilaç almaya da para da yoktu.

İŞTE TAM DA BU ZAMANDA AK PARTİ KURULDU

AK Parti böyle bir zamanda kuruldu ve bir yıl sonra 03 kasım 2002 yılında iktidar oldu.

Bu günkü modern Türkiye beğenmediğiniz,AKParti’nin ve onun

lideri sayın Recep Tayip Erdoğan’ın eseridir.

Bugün rahat ve huzur içinde yaşıyorsak, bütün bunların,

AK Parti hükümetinin eseri olduğunu unutmayacağız.

İşte Türkiye gerçekleri bundan ibarettir.

burada 03 kasım 2002 öncesi Türkiye’yi anlatarak bilmeyenleri bilgilendirmeyi, bilip de unutanlara hatırlatmak için yazma gereği duyduk.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876